miercuri, 9 aprilie 2008

La “U”, viitorul se decide azi

Alpar Meszaros, tehnicianul Universităţii, spune că strategia sa şi a echipei, pe mai departe, depinde de o victorie în meciul cu Craiova.
“U” Cluj întâlneşte azi Universitatea Craiova într-un meci de care depind şansele, şi aşa foarte mici, ale clujenilor de a mai spera într-un miracol: evitarea retrogradării. Într-un interviu acordat cotidianului ZIUA de Cluj, antrenorul Alpar Meszaros spune că planurile de viitor ale echipei depind într-o mare măsură de deznodământul confruntării de azi. El a admis că în cazul unei înfrângeri sau al unei remize Universitatea va juca celelalte şase etape doar pentru palmares şi barem.

ZIUA de Cluj: Cum vedeţi ultimele şapte etape ale campionatului, prin prisma şanselor de salvare ale Universităţii?

Alpar Meszaros: Despre cele şapte etape luate în ansamblu nu putem povesti, pentru că de meciul de mâine (azi – n. red.) depinde totul. Dacă pierdem, intrăm la –22 (în clasamentul adevărului – n. red.), şi cu deplasările pe care le avem, e greu de crezut că mai putem corecta ceva.

De câte puncte credeţi că are nevoie echipa pentru a se salva?

Ca să ne atingem obiectivul trebuie să câştigăm meciurile de acasă. Trebuie să facem 12 puncte acasă, asta însemnând inclusiv câştigarea meciului cu CFR Cluj. Şi pentru asta, meciul de mâine (azi – n. red.) e decisiv. Dacă nu batem mâine (azi – n. red.) suntem gata.

Continuarea in Ziua de Cluj

Niciun comentariu: